Tur til Christiansø den 19. august 2017

Den 19. august 2017 drog 22 Vestermarieboer til Christiansø. Arrangementet var et samarbejde mellem Vestermarie menighedsråd, Borgerforeningen og Lokalarkivet.

Skibet Ertholm blev sunget ud af havnen af Gudhjems Havnekor, meget stemningsfuldt.

På vej over til Christiansø kunne alle se de mange gråsæler på Tat, og selv om hjemturen blev lidt gyngende, klarede alle turen fint.

Vejret var solrigt, men noget blæsende, og sammen gik deltagerne rundt og så på øerne, bl.a. Store Tårn, som i 2017 er blevet renoveret og har fået nyt glastag. Jeanne Cordua fortalte lidt om øernes historie.

De medbragte madpakker blev spist i læ og sol i Kongens Have, og til slut sang vi et par salmer sammen i Christiansø kirke.

Fotos ved Jeanne Cordua. Klik på billederne for at se forstørrelser samt slideshow.