Sommerudflugt den 8/9 2018 til Nordbornholm

Lørdag den 8. september kørte 33 glade borgere fra Vestermarie kirke på en bustur, som var arrangeret af Vestermarie Borgerforening, menighedsrådet og lokalhistorisk arkiv.

Vi havde det skønneste sensommervejr til turen, og vores chauffør, Claus, kørte os ad mange, små og snørklede veje ud på øen, mens han og Jeanne fortalte små anekdoter og snakken gik hyggeligt i hele bussen. Ejner viste en morsom sten frem oppe ved Olsker - en stor klippeblok, der efter sagnet vender sig, når den kan dufte, at nogen bager pandekager i nærheden!

Vi spiste vores medbragte frokost ved Helligdomsklipperne (Bornholmerpladsen), hvor der også var mulighed for at gå en tur og nyde landskabet, og derefter kørte vi til Hammershus og drak kaffe på det nye Besøgscenter, hvor både Jeanne og Else fortalte om forhistorien og tilblivelsen af centret.

Endelig besøgte vi Allinge kirke, hvor Jeanne fortalte lidt om kirkens historie og læste en andagtstekst, som Cæcilie havde sendt - desværre var hun forhindret i selv at deltage i turen. Til sidst ledte Else alle i en bøn, og Carsten spillede for til en salme.

Vi kørte ad andre spændende småveje tilbage til Vestermarie, og man må sige, at alle deltog med liv og lyst i fællesskabet.

Klik på billederne for at se forstørrelse samt slideshow!

Fotos ved Jeanne Cordua