Velkommen til vores nye præst Cæcilie Jessen!

Søndag den 4. marts blev Laura Cæcilie Jessen ordineret som præst i Nylars kirke.

Fra kirkebladet:

"Det er søndag d. 4. marts, solen skinner fra en skyfri himmel, flagene er hejst – det er en festdag i Nylars.

Laura Cæcilie Engell Jessen skal ordineres og indsættes som præst i Nylars Kirke.

Præsteboligen i Nylars er igen beboet af sognets præst, en præst som også betjener Vestermarie sogn og som har sit kontor i Vestermaries præstegård, der nu er indrettet  både som kontor og  som sognegård.

Nylars kirke var fyldt til randen, biskoppen , provsten og præster fra Bornholm var med til at gøre dagen og ordinationen til en nærværende og højtidelig begivenhed for  Cæcilie og alle fremmødte i kirken. Cæcilie klarede sin første gudstjeneste  med faglig sikkerhed og stor personlighed.

Sanglærkerne fra Vestermarie  Kirke afsluttede gudstjenesten, hvorefter vi alle gik til Samlingshuset i Nylars hvor kaffe og kage stod klar.

Det blev en hyggelig og stemningsfyldt eftermiddag med taler, hurra og gode gaver til vores nye præst.

Tak til alle der var med til at gøre dagen stemningsfyldt og med til give Cæcilie og hendes familie en god start på  hendes liv her i Nylars.

Vi ser frem til et godt og inspirerende samarbejde.

På vegne af Menighedsrådet i Nylars , næstformand Birgitte Ekstrøm"

Fotos ved Jeanne Cordua og Lene Steenbuch

Klik på billederne for at se forstørrelse samt slideshow.

Indsættelse af vores nye præst Cæcilie Jessen i Vestermarie den 11/3 2018

Vores nye præst Laura Cæcilie Jessen blev indsat i Vestermarie kirke den 11/3  2018

og bagefter blev den nye sognegård for Vestermarie-Nylars sogne indviet.

Fra kirkebladet:

"Den 11. marts var det Vestermaries tur til at byde velkommen til vores nye præst Cæcilie Jessen. Der var godt fyldt op i kirken til  provstens indsættelse af Cæcilie, og med sikker hånd førte hun os derefter igennem sin første gudstjeneste i Vestermarie kirke.

Efter gudstjenesten brød solen frem gennem tågerne, og menigheden fulgtes over vejen til den nye sognegård for Vestermarie og Nylars, som blev indviet, da Cæcilie klippede snoren over til indgangen. Ca. 75 glade gæster fra begge sogne kunne  glædes over de nyindrettede lokaler, hvor der var taler og gaver til både præst og sognegård samt musikalsk underholdning ved Sanglærkerne, og en god kirkefrokost stod klar.

Også fra Vestermarie ser vi frem til et godt og givende samarbejde.

Vestermarie menighedsråd."

Fotos ved Jeanne Cordua

Klik på billederne for at se større udgave samt slideshow.